Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home3/r40819dotd/public_html/_bagiu/www.industrialhouse.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Despre noi – Industrial House
logo

Despre noi

 • Design și finisaje

  Calitate excepțională

Abordarea lucrărilor

Suntem specializați în realizarea produselor cu design industrial și ne-am propus să facem diferența prin calitate impecabilă. Îmbinarea materialelor împreună cu finisajele de excepție duc la realizarea unor piese de mobilier ce oferă o personalitate desăvârșită spațiului. Realizăm obiecte protip, unicate și serii mici, preponderent din metal dar și în combinație cu alte materiale - lemn / sticlă / altele - plecând de la o simplă idee, schiță sau un obiect referință.

 1. CONCEPT
  Pornind de la o discuție, o schiță sau un obiect de referință, dezvoltăm designul obiecului și proiectul tehnic.
 2. PREGĂTIRE
  Selectăm materiale de cea mai bună calitate și asigurăm procesele de pregătire a sub-ansamblelor din proiect: debitare, ajustare, strunjire, îndoire, frezare, sudură.
 3. FINISARE
  Prelucarea atentă a fiecărui sub-ansamblu este secretul prin care obținem o calitate excepțională. Vopsim piesele la mână sau în câmp electrostatic, le șlefuim îndelung și le tratăm cu lac sau alte tipuri de finisaje.
 4. INSTALARE
  Asamblăm produsele finite cu atenție, le transportăm și le montăm. Misiunea noastră se încheie cand lucrurile stau pe poziția dorită.