Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/r40819dotd/public_html/_bagiu/www.industrialhouse.ro/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2715
Mobilier și obiecte de design industrial – Industrial House
logo

Mobilier și obiecte de design industrial

Galerii perdele
Depozitare si rafturi , Galerii

Galerii perdele

Galeriile pentru perdele din oțel de înaltă calitate oferă o rezistență desebită și un design modern întregii încăperi, punând in evidență frumusețea materialelor decorative.

Galerii pat
Depozitare si rafturi , Galerii

Galerii pat

Galeriile special concepute pentru pat sunt confecționate din oțel de înaltă calitate și au finisaje de excepție. Un obiect simplu dar cu design unic ce oferă personalitate dormitorului dvs.

Masa bagaje
Depozitare si rafturi

Masă pentru bagaje

Masa pentru bagaje tip mesh este confecționată din oțel de înaltă calitate ce oferă o rezistență ridicată și un design modern, industrial.

Cadru chiuveta
Depozitare si rafturi

Cadru pentru chiuvetă

Cadrul de chiuvetă este confecționat din oțel de înaltă calitate și din lemn masiv ce oferă stabilitate și un design modern.

Signalistica interioara
Depozitare si rafturi

Elemente de signalistică interioară

Elemente de signalistică interioară, obiecte custom din materiale de calitate, indicatoare, plăcuțe, plachete pentru uși sau perete.

Bar lemn masiv
Depozitare si rafturi

Bar din lemn masiv

Barul din lemn masiv din stejar recuperat oferă un aspect rustic și primitor iar finisajele și îmbinările de calitate contribuie la crearea unei atmosfere încântătoare.

Balustrada balcon mesh
Balustrade

Balustradă balcon mesh

Balustrada pentru balcon tip mesh este fabricată din oțel de înaltă calitate ce oferă luminozitate, rezistență în timp și un design elegant.

Balustrada balcon sticla
Balustrade

Balustradă balcon din sticlă

Balustrada pentru balcon din sticlă securizată și otel de înaltă calitate oferă luminozitate, siguranță și o rezistență sporită.

Balustrada fereastra
Balustrade

Balustradă fereastră din metal

Balustradele pentru ferestre din oțel de înaltă calitate oferă protecție geamului, au o rezistență deosebită în timp și un aspect estetic modern si elegant.

Dulap metalic blat lemn masiv
Depozitare si rafturi

Dulap metalic cu blat din lemn masiv

Dulapul metalic din oțel de înaltă calitate cu blat din stejar recuperat oferă un spațiu de depozitare util și deosebit de practic, totul într-un design fermecator și cu finisaje de excepție.

Masa rotunda lemn masiv
Mese lemn masiv , Promo

Masă rotundă din lemn masiv

Masa este una dintre cele mai comune, practice și utilizate piese de mobilier, însă nu trebuie să fie doar atât.

Balustrada balcon metal
Balustrade

Balustradă balcon din metal

Balustrada pentru balcon din metal este fabricată din materiale de înaltă calitate ce conferă o rezistență ridicată împotriva fenomenelor metereologice și în același timp conferă un stil industrial deosebit.

Garduri si porti mesh
Garduri si Porti , Promo

Garduri și porți mesh

Definiți-vă stilul de la exterior și completați designul casei optând pentru gard și porți din oțel de cea mai bună calitate.

Usi si pereti sticla
Usi si pereti de sticla

Uși și pereți din sticlă

Ușile și pereții din sticlă conferă luminozitate și un design modern întregii încăperi. Atenția la detalii și finisajele de excepție contribuie la un aspect de neegalat.

Balustrada scara interioara metal
Balustrade , Promo

Balustradă scară interioară din metal

Balustrada interioară este confecționată din metal de înaltă calitate ce oferă rezistență și un design unic, de tip industrial.

Rafturi metalice mesh
Depozitare si rafturi , Promo

Rafturi metalice mesh

Fabricate din oțel de înaltă calitate rafturile mesh oferă o rezistență excelentă în timp și un design deosebit, lăsând lumina să patrundă și să învăluie întreaga locuință.

Masa rectangulara lemn masiv
Mese lemn masiv , Promo

Masă rectangulară din lemn masiv cu picioare cadru

Combinația dintre aspectul industrial al cadrului metalic și farmecul natural al lemnului de stejar recuperat creează adâncime și textură și întruchipează un nivel de artizanat ieșit din tipare.

Noptiera lemn masiv
Mese lemn masiv , Promo

Noptieră din lemn masiv

Noptiera din lemn masiv din stejar recuperat oferă dormitorului tău un design deosebit, plin de farmec și autenticitate.